torsdag 30 juli 2009

Semester rapport 2

Efter frukosten åkte vi vidare i vårt skogsrika land. Herre je vad skog det finns. Vi skulle åka tvärs igenom landet till kusten. Vi skulle stanna efter vägen och äta eller fika, men inte fanns det mycket rastplatser efter vägen inte. Vi åkte och åkte och såg sååå mycket skog och lite vatten, vi åkte ju efter Ljusnan, den såg vi glimta till i mellan åt.
Per ska till och äta frukost, svårt att få upp kaffepaketet?
När vi åkt tillräckligt så hamnade vi Ljusdal där fick vi en välbehövlig fika.
Jag gick in i en liten bod, som sålde lokala produkter allt från saft, sylt, ost bröd, målat och lite garn så jag köpte en härva med tvåtrådigt raggsocksgarn, riktig härlig ull som luktade ull.
Sedan hamnade vi av en händelse i Kilafors, nej då det var planerat. Där köpte jag dessa garner. Entådigt ullgarn i svart och grått hade velat haft en härva oblekt också men den var slut. Sedan köpte jag två nystan alpacka fashion, mycket mjukt och härligt garn. även två andra nystan hoppade i kassen, hoppsan.
Efter det fortsatte vår färd till campingen i Vallvik, en liten enkel camping ut med Gävle kusten. Vi har havet som granne. Per ska nog ut och prova kasta lite för här kan man tydligen få havsaborre. Om han inte får något så får vi åka till ett ställe som campingvärden rekomenderade. Där ska de ha fiskbuffé vi får se hur det blir. Här sitter jag och ser ut över havet....

2 kommentarer:

  1. ååh vad mysigt med havet! det ända jag ser när jag kollar ut är en vattenpöl! :/

    SvaraRadera
  2. Härligt!! Å jag ser riksvägen :)

    SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad