tisdag 21 april 2009

Hejsan på er

Nu sitter jag här och bläddrar i alla möjliga blogga , och jag tycker att alla är så flitiga och duktiga. själv känner jag mig mest som en urvriden trasa, usch o fy. Har haft ont i skallen sedan i lördags och det är så skit jobbigt. Man jobbar och sedan vill man inte mer. Hade tänkt börja äta nyttigt och börja med power walking som Aftonbladet hade repotage om. Men när man knappt får upp ögonen så finns det inte kraft till det nyttiga, tyvärr. Men igår när jag kom hem från jobbet låg det ett paket på köksbordet, det var min vinst från http://effy.wordpress.com/ ,den blev jag så glad över. Hade den på mig när vi satt ute i solen på eftermiddagen och drack kaffe. Så hä ser den ut, fin. undrar vad det är för garn i den? Jag har inte bara slöat trots skallen. jag har sytt en kasse/väska i Hello Kitty tyg som Ida ska få. hon kan ha lite små saker i den när hon hälsar på hos mormor. ska åka och titta på henne på lördag när det är dansavslutning för henne.
Kassen jag tror Ida kommer att gilla den.
Nu ska jag gå och se efter om Per fick någon fisk efter fisketuren med sitt nya flugspö som han fick av mig i 50 års present. Jag lämnar rapport senare. BYE BYE

3 kommentarer:

  1. fin sjal! :) ska också börja med aftonbladets program, på måndag ;) då kan vi gå tillsammans när jag är hemma! och det var en fin kasse ida ska få!

    SvaraRadera
  2. Bra att den passade! :) Garnet kom från Novita, men jag minns inte namnet...

    SvaraRadera
  3. Söt kasse - en sån borde jag göra till min Hello Kitty-tokiga dotter! /Emilia

    SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad