lördag 28 mars 2009

EGEN LÖRDAG

Nu har Per åkt iväg till jobbet, han jobbar eftermiddag den här helgen. Sofie har åkt till Falun för att hålla en ganska förbannad Vickis sällskap. Så jag blev helt själv, det är faktiskt ganska skönt att vara det ibland. Ni kanske undrar varför Vickis är så arg, jo, hon skulle skriva tenta igår, som hon var ganska pirrig över som man oftast är vid tenta dags. När de satt där och skrev går brandlarmet på skolan. Alla ut och ingen tenta blev skriven och blev flyttad till nästa lördag. Då ska vi ju ha fest för Per som ska fylla 50 år. Men det spelar ingen roll om hundra år. Nu när jag sitter i min ensamhet så kan jag göra precis vad jag vill. Har en massa projekt att göra, vad ska jag välja först är frågan. Ska fixa en balklänning, som är liten på några ställen och stor på andra. Sedan har jag fått ett uppdrag av en jobbarkompis som ska gifta sig i sommar, att virka servett ringar. Hittade en sort på http://www.garnstudio.com/ som jag håller på att testa, jag ska göra ca 70 st !! Sedan har jag ju mina dynor till husvagnen, den ska ut i friheten nästa fredag. Men jag har ju även mina egna själv valda arbeten. stickar aprilmånads pulsvärmare från Stickamera klubben och en halsduk som jag köpt garn och mönster från Yll och tyll. Garnet heter Malabrigo och är ett babymerion ull, ullen kommer från Uruguay. Den är så mjuk och skön tänker ha det som mitt projekt som löper ihop med alla andra projekt den blir klar när den blir klar. Mönstret är en liksidig fläta enkel att sticka och man kan ju sticka den i vilket garn man vill i princip beroende på vad man önskar för recultat. I affären hade de (och det har de även på beskrivningen) stickat upp i Mullbärssilke och i något grövre garn. Sjalen finns att se på bild på yll och tylls hemsida http://www.yllotyll.com/ Ikväll ska jag tita på fotbollsmatchen mella Portugal och Sverige. Hoppas på vinst. SEDAN SKA VI ALLA SLÄCKA NER LAMPORNA MELLAN 20,30 OCH 21,30. Och glöm för all del inte heller ändra klocka till sommartid! flytta fram den 1 timme.
Bilderna är lite suddiga, men man kan ju se lite i alla fall

3 kommentarer:

 1. Är det en blivande halsduk, det mörka överst? Det ser ut att vara en fin kant på den. Är det svårt?

  SvaraRadera
 2. ja, det är en halsduk. Det är samma på alla bilder fast bilderna är lite otydliga. Mönstret är inte svårt alls, tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Hej va roligt du hitta min blogg, och vad fin blogg du har, du undrade över flamingos, det mönstret finns att köpa hos Mia för bara 25:-
  http://booip.blogspot.com/
  Pulsvärmarna är ett gratismönster på stickamera
  hoppas vi hörs igen

  SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad