tisdag 3 februari 2009

HEJ IGEN!

Jaha, nu var det några dagar sedan jag skrev. Vet inte om jag har så mycket att skriva om nu heller, men men. Idag har Per och jag bokat en kryssning till Tallin den 11/4. Vi ska åka dit allihopa. Per, jag, barnen, mågarna och barnbarnen. Det ska bli jätte kul tycker jag och jag tror att de andra tycker det med. Det är bara Sofie som gnölar lite eftersom hon ska dela hytt med oss. -Pappa snarkar ju så mycket, men han snarkar nog lika som Asta (vår hund) som hon har inne hos sig på nätterna. Nej, hon tycker självklart att det ska bli roligt hon med.
Jag tänkte lägga ut ett par bilder på lite stickning och virkning som jag har gjort. Jag brukar läsa och njuta av några bloggar som handarbetande tjejer, har främst en jag fastnat för . Det är en som heter Ilsefin http://www.webtrotter.se/ilsefin/ Den är jätte bra med fina bilder, hon är så duktig tycker jag. Klicka in på den om ni gillar handarbete, främst då stickning, men hon gör annat också. Hon har lagt in goda recept som hon också gjort. Man blir så inspirerad av hennes jobb.
Mina bilder föreställer en kofta stickad i halvpatent, garnet heter Tuva Tweed , mönstret är från Marks&kattens, Den har jag stickat till Sofie, den blev jätte mjuk och fluffig. Den andra bliden föreställer ett äpple som är virkat. Mönstret kommer från http://www.amigurumi.se/ Det är ett gratismönster, som man kan hämta från nätet. På den sidan finns det fler mönster och beskrivningar på djur som man kan virka men de måste man betala för. Virkningen är speciell, det kallas för Amigurumi och är japanskt. Jag har beställt några beskrivningar och ska ev ta med
dem till mina elever. Vet inte om det är för svårt för dem. Vi får se.! Det blev en del att skriva fast jag inte trodde jag hade nåt alls.
.

2 kommentarer:

  1. Jättefin kofta :). Fin modell också men hon skulle ha rätat upp sig lite hihi. Sen ser man pontus i bakgrunden. Det var roligt. Han ska jag ta med till Falun tror jag visst.

    SvaraRadera
  2. pontus ser läskig ut! ;) ska bli jätte roligt med kryssning, det ser jag fram emot!! :D

    SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad